side_top_tilbage

TRUSTECH 2019 Fokus PÅ betalinger, identifikation og sikkerhed

TRUSTECH 2019 Fokus PÅ betalinger, identifikation og sikkerhed (5)Fra 26. til 28. november 2019 havde fagfolk fra kort- og digital tillidsteknologi-industrien igen været i centrum på TRUSTECH, det årlige mødested for deres økosystem ved Palais des Festivals i Cannes (den franske riviera).
Betalinger, identifikation og sikkerhed var buzz-ordene for denne 3-dages begivenhed, der tilbyder en spækket tidsplan med forretning, kvalitetsindhold og netværk til de 8.000 forventede deltagere fra hele kloden.
I år har besøgende nydt godt af en GRATIS og ubegrænset adgang til arrangementet, der dækker både besøget af udstillingen og deltagelse i konferencerne.

TRUSTECH 2019 Fokus PÅ betalinger, identifikation og sikkerhed (4)

Et af højdepunkterne på innovationsstadiet var præsentationen af ​​to referencebetalingsrapporter: Cap Gemini's World Payments Report og 2019 Fintech Report udgivet af Edgar, Dunn & Company eksklusivt på TRUSTECH den 27. november.
En mulighed for opdagelse og refleksion, start-up landsbyen tæt på Innovation Stage fremviste et væld af succesfulde virksomheder og initiativer i sektoren.

"2019-udgaven af ​​TRUSTECH har klart bekræftet begivenheden som det globale årlige mødested for kort- og digitale tillidsteknologier.Vi var glade for i år at være vært for en delegation af regeringsrepræsentanter fra 12 afrikanske lande, medlemmer af OSIA-komiteen, som mødte op til deres åbningsmøde og deltog i vores spor med fokus på identitetsbehov og udfordringer, som regeringer står over for.Vi er også meget stolte over at kunne meddele, at 57 % af TRUSTECH 2020 allerede er booket!siger begivenhedsdirektør Rhéa AOUN CLAVEL.

TRUSTECH 2019 Fokus PÅ betalinger, identifikation og sikkerhed (1)

Efter vores deltagelse i Seamless Middle East og Seamless East Africa tidligere i 2019, deltog MoreFun i Trustech 2019 i Cannes, Frankrig.Trustech er Europas største udstilling for løsninger inden for områderne Betalinger, Identitet & Sikkerhed.

Højdepunktet i vores deltagelse var annonceringen af ​​vores kompakte Universal POS Terminal for Payments, MF69S.

Ved Trustech-arrangementet præsenterede vi også hele vores produktsortiment med løsninger til Micro, Small og Large Merchants.

TRUSTECH 2019 Fokus PÅ betalinger, identifikation og sikkerhed (2)

TRUSTECH 2019 Fokus PÅ betalinger, identifikation og sikkerhed (3)


Indlægstid: 01-dec. 2019