page_top_back

MoreFun & PEA Spotlight på Iran Transaction Exhibition 2022

MoreFun & PEA Spotlight at Iran Transaction Exhibition 2022 (1)

Den 7. Iran-transaktionsudstilling den 11.-12. januar i år med tilstedeværelsen af ​​mere end 120 embedsmænd og højtstående økonomi- og bankchefer i landet og med en tale af ministeren for økonomiske anliggender og finanser og centralbankens guvernør. med en bred tilstedeværelse af finans- og bankindustrien, betaling og teknologi i landet er blevet afholdt i Laleh Hotel og Kanoon Creations Center i Fatemi St. og Hijab St. i Teheran.

MoreFun & PEA Spotlight at Iran Transaction Exhibition 2022 (7)
MoreFun & PEA Spotlight at Iran Transaction Exhibition 2022 (4)

Efter vores partner Etela-e-Resani Part Ertebat AVA i Iran Transaction Exhibition og var annonceringen af ​​MoreFun-produkter, og som er 3. største POS-producent i Kina.

PEA Company Introduktion
Virksomheden startede sine aktiviteter i 2008 med det formål at distribuere og understøtte salgsterminaler, levere omfattende betalings- og e-bankløsninger og omdanne traditionel bankvirksomhed til digital banking.
I løbet af aktivitetsperioden for "Part Ertebat Ava", virksomheden med en effektiv tilstedeværelse i betalingsindustrien som et supplement til enhver virksomheds cyklus med kriteriet om at skabe bekvemmelighed, levere nye løsninger og levere kvalitetsudstyr, sloganet "THE SWEET MELODY PAYMENT" har valgt og var i stand til at opnå det eksklusive repræsentationskontor for MoreFun Company i Iran i 2020 ved at udvide sine aktiviteter.

94bb93a65ac10f2fc45e32e73d73578

Vejen til vækst og udvikling
I øjeblikket fortsætter "Part Ertebat Ava" sin vej for vækst og udvikling ved at tilbyde mere end 80.000 salgsterminaler af MoreFun og iværksætteri til mere end 150 distributionsagenter i hele Iran.
En af årsagerne til den stærke og effektive tilstedeværelse af "Part Ertebat Ava" i landets betalingsbranche, som har foregået kontinuerligt de seneste par år, er samarbejde og indgåelse af kontrakter med banker og betalingstjenesteudbydere (PSP'er) såsom Pardakht Electronic Pasargad, Pardakht Electronic Sadad, Pardakht NOvin Arian, Omid Sepah og etc.
Den 21. og 22. januar har den 7. Iran Transaction Exhibition afsløret et nyt produkt fra "Part Ertebat Ava"-virksomheden i stand 31 kaldet "AVA cloud".

19b41d727da8d26c5c71d98d57f48bf
MoreFun & PEA Spotlight at Iran Transaction Exhibition 2022 (6)

Credits og support:
Selvfølgelig betragtes en gyldig garanti efter-salgsservice på kortest tid, sammen med at levere produkter og tjenester af højeste kvalitet af virksomhedens eksperter over hele landet, som et pålideligt punkt, der fører til tilpasning og interaktion ved at sikre tilfredsheden af ​​sine interessenter.

MoreFun & PEA Spotlight at Iran Transaction Exhibition 2022 (2)

Indlægstid: 15-jan-2022